با سلام بنده در جمعی که یک دختر 12 ساله در آن حضور داشت درباره پیشنهاد یک مرد به خانومی درباره رابطه صحبت کردم آیا دچار گناه شدم البته این دختر کمتر از سن واقعی خود نشان می داد

پرسش گر گرامی اگر کلام تان مشتمل بر کلمات رکیک نبوده ،کار حرام و گناهی نکرده اید، ولی از نظر اخلاقی خوب نیست انسان نزد کودک که خوب وبد را می فهمد و صحبت ها در ذهنش می ماند چه دختر و چه پسر، از این گونه صحبت ها بکند، چرا که ممکن است در آینده، همین سخنان برای آن کودک ایجاد مشکل کند. و مواظب باشید دوباره از این صحبت ها در حضور هیچ کودکی یا نوجوانی نکنید، چرا که برخی از آن ها از این صحبت ها بسیار تاثیر می پذیرند و در زندگی آیندشان تآثیر منفی می گذارد.