در مورد ارتباطم با این خانم باید بگم که ما فقط از طریق اینترنت و امکان چت یکی از سایت های بازی آنلاین با هم ارتباط داریم. اما باهم صمیمی هستیم به طوری که خواهر صداش می کنم. ضمنا این خانم متاهل هستن و من همیشه در مورد مشکلاتم با ایشون مشورت می کنم. همونطور هم که در عنوان سوال گفتم بیشتر اوقات با هم در مورد خانواده وبعضا در مورد دین با هم بحث می کنیم. آخرین بار هم در مورد کتاب شبهای پیشاور صحبت کردیم. ممنون میشم اگه در مورد این ارتباط راهنماییم کنید.

اینگونه ارتباطها اگر با قصد شهوت باشد یا منشاء مفسده بشود جایز نیست. گرچه صحبتهای علمی و دینی به خودی خود اشکال ندارد. ولی باید مواظب باشید که شیطان از این طریق شما را به گناه آلوده نکند.(1)
پی نوشت ها :
1 . آیت الله فاضل، جامع المسایل، ج 1، س 1719 .