سلام ایا دوست شدن یک پسر با یک دختر اشکالی دارد دوستی که فقط در حد حرف زدن باشد نه رابطهی جنسی نه چیز دیگر و حتی اصلا همدیگر رو لمس نکنند فقط در حد حرف زدن باشد ایا اشکال دارد با دلیل بیان کنید ممنون میشم

با توجه به این که دوست شدن دختر و پسر منشا گناه و مفسده می شود جایز نیست.
قرآن در آیه 8 سوره مومنون کسانی را که برای بهرگیری های جنسی راهی غیر از ازدواج را انتخاب کنند تجاوزگر به حدود الهی خوانده وفرمود: فَمَنِ ابْتَغَى وَرَاءَ ذٰلِكَ فَأُولٰئِكَ هُمُ العَادُونَ ؛ هر کس غیر از این طریق را (برای بهره گیری جنسی) انتخاب کند متجاوز است.
با توجه به ضرورت انتخاب مرجع تقليد در عمل به تكاليف شرعي و همچنين وجود اختلاف نظر مراجع عظام تقليد در برخي مسائل، لطفاهروقت سوال شرعی می پرسید مرجع تقلید خود را مشخص کنید تا مطابق نظرمرجع شما پاسخ داده شود.