باسلام اینجانب متاهل هستم ومدتی است با دختری دوست هستم ورابطه نامشروع داریم لازم به ذکر است من از نظر شهوتی دارای شهوت زیادی می باشم که همسر من جوابگوی من نیست ومن نیز از روی خجالت به همسرم چیزی نگفته ام چون می دانم منطقی با این اتفاق روبه رونمی شوداز نظر شرحی وقانونی می خواستم درخصوص چنین رابطه ای چیست.در صورت امکان راهنماییم بفرمایید. سپاسگذارم ع/

ارتباط و نزدیکی با نامحرم بدون ازدواج موقت و یا دائم حرام است، و موجب حد شرعی می شود، اما از نظر شرعی شما می توانید با اذن پدر و یا جد پدری وی با او ازدواج دائم و یا موقت نمایید، و در صورتی که پدر و یا جد پدری ندارد. اگر بخواهید ازدواج دائم نمایید لازم نیست از کسی اجازه بگیرید، ولی اگر ازدواج موقت نمایید لازم است از حاکم شرع و یا مراجع تقلید اجازه بگیرید. ولی از نظر قانونی باید از دفتر ثبت ازدواج موضوع را بپرسید.
پی نوشت:
1. سوال از دفتر آیت الله مکارم شیرازی(شماره تلفن: 7840001-0251).