سلام من جوانی 24 ساله هستم و شرایط اولیه برای ازدواج را ندارم ... اما دوست دختری دارم که هم من و هم ایشون میخواهیم نیازهای هم برطرف کنیم هر دو طرف راضی هستیم... اما قصد ازدواج نداریم ... میخواستم نظرتون بدونم که من با این کار مرتکب گناه میشم یا نه؟ دیگه نمیتونم جلوی نیروی جوونیمو بگیرم

رابطه پسر و دختر نامحرم با قصد لذت جنسی حرام است. می توانید با اجازه پدردختر و دیگر شرائط با هم ازدواج موقت کنید .(1)
اما اگر با هم قصد ازدواج ندارید و نمی خواهید ازدواج کنید، باید فورا رابطه خود را قطع کنید . به رابطه حرام ادامه ندهید . از خداوند بترسید .تا شما را در دنیا رسوا نکرده است ،رابطه حرام را قطع کنید و توبه کنید.
پی نوشت:
1. آیت الله مکارم شیرازی، توضیح المسائل، مسأله 2080 و2082.