نزدیکی با زنی که شوهرش 1ساله ترکش کرده و به خارج از ایران رفته و الان دادخواست طلاق داده است

در فرض سؤال زن مذکور شرعا شوهردار حساب می شود. نزدیکی با زن شوهردار علاوه بر آن که حرام است، اگر دخول به مقدار ختنه گاه یا بیش تر صورت بگیرد، آن زن برای همیشه بر آن مرد حرام می شود . بعد از طلاق و تمام شدن عده، زن نمی تواند با مردی که با او زنا کرده است، ازدواج نماید.(1)
پی نوشت:
1.امام خمینی، تحریر الوسیله، ج2، ص 267، کتاب النکاح، القول فی المصاهره و ما یلحق بها؛ مسأله 22 . در مسائلی که رهبری فتوی نداشته باشد و علم به اختلاف فتوای رهبری با امام نباشد، فتوای امام خمینی برای مقلدان رهبری حجت است ( پاسخ سوال های مورد ابتلا از رهبری، سؤال1).