با یک خانم شوهر دار رابطه جنسی دارم حکمش واسه من و این خانوم چیه ؟

رابطه جنسی با خانم شوهر دار حرام و گناه بسیار بزرگی است . بر هر دو واجب است توبه کنند و دیگر تکرار نکنند. بترسید از عواقب این کار ننگ که گناهی است همراه با خیانت به خانواده و آلوده کردن جامعه. پیش از آن که خداوند در دنیا آبروی تان را بریزد و رسوای تان کند، توبه کنید و به سوی خدا باز گردید.
زن و مرد متاهل اگر با هم زنا کنند ، مجازات شان سنگسار است . هر کدام متاهل نباشد ، مجازاتش صد ضربه شلاق است. (1) لازم به اعتراف و اقرار برای کسی نیست. فقط توبه کنید.

پی نوشت:
1. قانون مجازات اسلامی، ماده 83و88.