با سلام من ساکن و متولد بندرعباس هستم ،پدر و مادر وهمسرم متولد یکی از روستاهای اطراف است. با این وجود من میتوانم به آن مکان جهت دید وبازدید بروم ؟آیا اشکالی در روزه من به وجود نمی آید?

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
جهت ديد و بازديد رفتن اشکال ندارد اما اگر روستايي که مي خواهي بروي، فاصله اش تا بندر عباس 5/22کيلومتر يا بيش تر باشد، نماز شما بدون قصد ده روزدر آن روستا شکسته است.بلي اگر بعد ازاذان ظهر از بندر عباس حرکت کني، روزه آن روز صحيح است . از آن طرف هم اگر قبل از اذان ظهر به بندر عباس برسي ،روزه ات صحيح است .
اگر فاصله کم تر از 5/22 کيلومتر است، نماز و روزه ات در روستا کامل است.(1)
پي نوشت:
1.آيت الله خامنه اي، استفتائات، س640.