با عرض سلام وخسته نباشي اگر گربه اي روي زمين خيس بخوابد ايا زمين نجس مي شودوايا غائط گربه نجس است واگر جسد گربه اي روي زمين خشك قرار بگيرد ايا زمين نجس مي شود اگر خاك باغچه نجس شود ايا با باريدن باران واب دادن توسط شلنگ پاك ميشود اگر وارد توالت شوي و اطراف توالت نجاستي است كه خشك است (بولي كه قبلاورپاشيده است)وبعد از انجام كارمان و با باز كردن شلنگ نجاست با اب مخلوط شودو به طوريكه كمي از كف كفش نجس گردديعني كف كفش نجس شود در صورتي كه كف كفش ثابت است وما راه نرفته ايم ايابا راه رفتن به تعداد ده قدم يا كمي بيشتر اين نجاست كف كفش پاك ميگردد با تشكر فراوان ضمن اينكه با توجه به نوع سوالاتم حتما متوجه ايد من نسبت به اين گونه مسائل حساسيت دارم بنابراين به ساده ترين راه ممكن مرا راهنمايي كنيد

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
به نظر مي رسد كه وسواس داريد يا بيش از اندازه نسبت به طهارت و نجاست حساس هستيد . در فقه اسلامي قاعده اي است به نام قاعده طهارت . اين قاعده مي گويد :کل شي طاهر حتي تعلم انه قذر (هر چيزي پاک است مگر يقين به نجاست آن پيدا بکني ) . هر چيزي را که در نجاست آن شک داريد، پاک بدانيد.
اگر گربه زنده روي زمين خيس و يا زمين خشک بخوابد ، زمين نجس نمي شود ، چون گربه نجس نيست، ولي بول وغايط گربه نجس است . اگر جسد گربه مرده روي زمين خشک باشد ،باز زمين نجس نمي شود . اگر خاک باغچه نجس باشد، با آب باران و آب شيلنگ پاک مي شود. اگر وارد توالت شدي و کف کفش نجس شود، با راه رفتن پاک مي شود، گرچه کف کفش در حالت نشسته نجس شده باشد .(1)
پي نوشت:
1 . آيت الله بهجت، رساله توضيح المسايل مسئله هاي 184 و 42 و 147 و 88 .