اشك ريختن شما ارزشمند است و مي توانيد ...

جاري شدن اشك به علت غليان احساسات لطيف انساني است و اشك انواعي دارد و هر كدام، علتي.

شايد شما وقتي قرآن مي خوانيد، احساس مي كنيد داريد خطاب خدا را مي شنويد و از اين كه اين توفيق نصيبتان شده كه آيات خدا را تلاوت مي كنيد و مي شنويد، بر سر شوق آمده و اشك شوق مي ريزيد.

اگر اين گونه باشد، اين اشك ريختن بسيار ارزشمند است.

شايد وقتي آيات را مي خوانيد از اين كه ترجمه و معنا و مفهوم آيات را نمي دانيد ناراحت مي شويد و اشك حسرت مي ريزيد. اگر اين گونه باشد، باز هم اشك با ارزشي است.

و شايد هاي ديگر. در هر حال اين اشك ريختن شما ارزشمند است و مي توانيد با پررنگ كردن وجه معرفتي كه باعث ريزش اشك شده، خود را در مسير كمال به جلو ببريد.

قرآن هم راجع به گروهي مي فرمايد:

وَ إِذا سَمِعُوا ما أُنْزِلَ إِلَي الرَّسُولِ تَري‏ أَعْيُنَهُمْ تَفيضُ مِنَ الدَّمْعِ مِمَّا عَرَفُوا مِنَ الْحَقِّ يَقُولُونَ رَبَّنا آمَنَّا فَاكْتُبْنا مَعَ الشَّاهِدينَ (1)

و هر زمان آياتي را كه بر پيامبر (اسلام) نازل شده بشنوند، چشمهاي آنها را مي‏بيني كه (از شوق،) اشك مي‏ريزد، بخاطر حقيقتي كه دريافته‏اند آنها مي‏گويند:«پروردگارا! ايمان آورديم پس ما را با گواهان (و شاهدان حق، در زمره ياران محمد) بنويس!

پي نوشت ها:

1. مائده آيه 83