سلام از دید حقوق و احکام اسلام بعد از اسلام آوردن مردی مسیحی که همسری یهودی دارد که در دوران مسیحیتِ مرد، حامله و نطفه منعقد شده است:

1- آیا ازدواج آنها باطل است؟

2- در صورت جدایی، مهریه و نفقه و احوال شخصی زن بر چه اساسی است؟

3- بچه تابع چه دینی است؟ یعنی مسیحی هست؟ چون نطفه بر اساس بسته شدن بر دین مسیحی پدر بوده یا با اسلام بچه مسلمان است یا بعد بلوغ اختیار دارد؟

4- زن می تواند به علت اسلام آوردن شوهرش از او جدا بشود؟

پاسخ:
1- خير ازدواج آنها صحيح و باقي است.
2- نياز به جداي نيست.
3- بچه تابع پدر و مسلمان است.
4- خير زن هم تحقيق كند و مسلمان شود دليلي بر جدا شدن نيست.
موفق باشید.