چکیدن قطره خون برران ابن زیاد

پرسشگر گرامی با سلام و تشکر و تسلیت ایام عزای امام حسین (ع)
ابن اعثم كوفى در اين باره گزارش مي كند: چون سپاه عمر سعد نزدیک كوفه رسيد، ابن زياد دستور داد تا سر حسين بن على (ع) با سرهاى ديگر شهدا بر سر نيزه كرده، به شهر در آورند. ماموران سر های شهدا را از جایگاه خود در آورده ، در كوچه و بازار كوفه مى‏گردانيدند.
چون سرامام حسین (ع) را مجددا نزد ابن زياد بردند، ابن زیاد، به صورت و موهای حضرت نگريست. ناگاه دست هاى او مبتلا به لرزه شد ، ابن زیاد، سر را روى زانوى خود نهاد که قطره‏اى خون از گلوى حضرت روی لباس ابن زیاد چكيد، و به بدن او رسید و رانش را سوراخ كرد، و متعفّن شد. هر چند جرّاحان سعى نمودند او را معالجه کنند نتوانستند . ابن زیاد ناچار شد تا همواره با خود عطر داشته باشد تا بوى بد آشکار نشود.(1)
پي نوشت:
1. الفتوح، ابن اعثم كوفى،ترجمه محمد بن احمد مستوفى هروى، ص 914،تحقيق غلامرضا طباطبائى مجد، تهران، انتشارات و آموزش انقلاب اسلامى، 1372ش.