باعرض سلام من دخترى19ساله هستم كه ازطريق ماليدن آلت تحريكات جنسى راتخليه ميكنم آب كمى خارج ميشودآيامنى است وبراى نمازاحتياج به غسل هست واين كارحرام است؟

پاسخ:
اگر در اوج لذت جنسی برسید و در آن حالت مایعی خارج شود حکم منی را داردو غسل لازم است.
اما اگر در اوج لذت نمی رسید، مایعی که خارج می شود پاک است و
غسل ندارد.
زن اگر يقين به خارج شدن مني پيدا کند، جنب مي شود. اگر يقين پيدا نکند، جنب نمي شود. بنا بر اين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد و درآن حال رطوبتي از او خارج مي شود ،چون به اوج شهوت نرسيده ،جنب نمي شود و رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمي کند. (1)
2. به این کار خود ارضائی و استمناء گفته می شود، و استمناء حرام است و ضررهای زیادی به بدن و اعصاب و روان انسان وارد می کند. از امام صادق (ع) روایت شده است که حضرت فرمود: خداوند روز قیامت با سه کس سخن نمی کند و نظر رحمت به آن ها نمی کند و گناه شان را نمی بخشد و عذاب دردناک برای شان می باشد، از جمله این سه طائفه، کسی است که در دنیا استمنا کرده باشد. (2)
پی نوشت:
1. آيت الله مکارم، توضيح المسائل، 361 .
2. وسایل الشیعه، ج 14، باب 28 از ابواب النکاح المحرّم و ما یناسبه . روایت 7.