با عرض سلام و خسته نباشيد اگر شخصي استمنا كند،و درست در لحظه ي ارضا،با فشار بر آلت تناسلي جلوي آمدن مني را بگيرد،آيا غسل جنابت بر او واجب است؟و آيا با اين وجود باز هم او گناه كبيره انجام داده است؟ با تشكر

پاسخ:
هر گونه بازی با آلت و تخیل مسائل جنسی به قصد بیرون آمدن منی حرام است، چه منی بیرون بیاید و یا نیاید، و گناه دارد، ولی اگر کسی از بیرون آمدن جلوگیری کند غسل جنابت بر او واجب نمی باشد.(1)
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، اجوبة الاستفتائات، سوال 787.