من با دختری که قصد ازدواج با هم داریم رابطه جنسی در حد لمس داشته ایم. مثلا من آلت خودم رو بروی آلت اون میکشیدم و ارضاء میشدیم ، برخی مواقع هم سکس دهانی داریم،ولی عمل دخول رو انجام ندادیم ، میخوام ببینم این کار همون حکم زنا رو داره؟ و اینکه زنا دقیقا به چی میگن؟

در فرض سؤال که دخول از راه جلو یا عقب صورت نگرفته ، هرچند این نوع ارتباط حرام است اما شرعا به این نوع رفتار زنا گفته نمی شود.
- زنا آن است که مرد و زن نامحرمی بی آن که عقد دائم یا موقت بخوانند یا مرد و زنی که از محارم هستند، با هم از راه جلو یا پشت نزدیکی نمایند و دخول صورت بگیرد، یعنی آلت مرد در آلت زن داخل گردد. دخول هم به مقدار ختنه گاه یا بیش تر صورت بگیرد.
بنابراین تماس بدنی و رابطه که در سؤال مطرح شده است، با نامحرم هر چند شرعا حرام و تکرار این کار از گناهان بزرگ می باشد، لیکن زنای شرعی گفته نمی شود و حکم زنا را ندارد.(1)
پی نوشت:
1.أنوار الفقاهة ،کتاب الحدود و التعزیرات (مکارم) ص 23.