آیا در سا است که در دوران عقد  نزدیکی کامل صورت بگیرد؟ یعنی دخول کامل و ازاله بکارت گردد؟

پس از خوانده شدن عقد نکاح هر گونه کامجویی جنسی بین زن و شوهر جایز است؛ مگر اینکه با توافق طرفین یک نوع کامجویی خاص ممنوع و موکول به شب زفاف و شب عروسی شده باشد که در این صورت مرد باید به شرط خود پایبند باشد. (1)
پرسشگر گرامی ، سوال شما کمی مبهم است در صورتی که به پاسخ سوال خود نرسیدید ، پرسش خود را روشن تر بیان کنید.
پی نوشت :
1. سوال تلفنی از دفترآیت الله صافی. (7479-0251)