من قبلا با یکی رابطه داشته ام و الان با خواهر وی ازدواج کرده ام رابطه این بود( سر آلتم را روی مقعد او گذاشتم و فشار دادم و فقط یادم است که آلتم را شکسته و خارج از مقعد دیدم چون آلت من طوری است که سریع شکسته می شود) آیا با یک فشار لواط انجام شده است؟

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز.
خیر، منظور از دخول در این مسئله، حداقل داخل شدن آلت در دُبُر، به مقدار ختنه گاه است. اگر کسی (لواط کننده) به این مقدارِ داخل شدن یقین پیدا کرد، نمی تواند با خواهر، مادر و دختر پسر یا مردی که مورد لواط واقع شده، ازدواج کند و به آنان حرام ابد می شود. (1)
ولی اگر گمان یا شک دارید تا مقدار مذکور داخل شده یا نه و یا مطمئن هستید داخل نشده، حرام نمی شوند.
از این رو، ازدواج با خواهر لواط شونده اشکالی ندارد.
پی نوشت:
1. امام خمینی، توضیح المسائل، مسئله 2405.