با سلام من چهار بار با زنانی که یا بیدین بودند یا من از دین آنها خبری نداشتم رابطه جنسی داشتم البته همیشه برای احتیات صیغه رو خوندم ولی شک داشتم این کار درسته یا نه یه جاهای خونده بودم جایز نیست . به هر حال از کاری که کردم پشیمونم , نمیدونم چه کار کنم تا خدا منو ببخشه , دو بار قبلا توبه کردم ولی این بار آخر خیلی از کاری که کردم پشیمون شدم. نمیدونم اون صیغه که خوندم باطل بوده یا نه .

اگر با زنان مسلمان یا زنان یهودی و مسیحی که شوهر نداشته اند و یا دختر باکره نبوده اند، به طور صحیح صیغه کرده اید، مشکلی نداشته و گناهی مرتکب نشده اید؛ ولی صیغه کردن زنانی که بی دین بوده اند، صحیح نبوده و باید استغفار کنید و به کارهای نیک همت گمارید و به اصطلاح، عمل صالح انجام دهید. ان شاء الله خدا می بخشد. (1)

پی نوشت:
1. سؤال از دفتر رهبری.