اگه مردی زنی را به عقد دائم خود در آورد : 1_ آیا نزدیکی با آن اشکالی دارد؟ 2_ اگر زن تمایلی به نزدیکی نداشته باشد زوج آن چه تکلیفی دارد؟

به واسطه عقد ازدواج زن و مرد به هم حلال مي شوند.(1) بر زن واجب است از شوهر خود تبعيت كند. اگر بدون عذر از نزديكي كردن جلوگيري كند ، گناه كرده و حق غذا و لباس و منزل و همخوابي او از بين مي رود.(2)
پي نوشت ها:
1.آيت الله مكارم شيرازي،توضيح المسائل،م 2024.
2. همان،م 2062 و 2063 .