در ماه 3 یا 4 بار محتلم میشوم ومجرد هستم از این بابت خیلی عصبی هستم واز راه دیگری ارضا نمیشوم و شرایط ازدواج هم ندارم ایا میتوانم خود ارضایی کنم جواب دهید. ممنون

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با این مرکز. .
یکی از مسایلی که در دوران جوانی برای جوانان اتفاق می افتد، احتلام است و این یک چیز عادی و طبیعی است .
اصولاً از نشانه هاي سالم بودن يك جوان از نظر روحي و جسمي اين است كه در دوران جواني، چه در خواب و چه در بيداري نعوظ پيدا كند. اين حركت يا مولود خواب هاي مهيج و يا تجسم سيماي جنس مخالف و يا انديشيدن در مسائل جنسي است . ممكن است بر اثر خواب ديدن، جنابت و احتلام هم حاصل شود . در اين صورت غسل جنابت واجب مي شود .در این حالت لازم است به اعصاب خود مسلط باشيد . بدون خجالت و حيا به حمام رفته و غسل كنيد . دوره جواني، دوران هيجانات فكري و احساسي است . يكي از نشانه هاي سلامت روحي و جسمي همين است. بروز حالات شهواني در انسان، بیش تر در اثر رشد هورمون هاي جسماني است.
دوست عزيز !
محتلم شدن شما در اين سن بسيار طبيعي و نشانه سلامتي شما است . بايد از اين جهت خدا را سپاسگزار باشيد. عدم احتلام یا احتلام دیر به دیر، به تنهايي مشكلی نيست. اگر گاهي خواب هايي ببينيد كه باعث شود مني با شهوت از شما خارج شود، براي سلامتي دستگاه تناسلي كافي است. معمولاً اگر هر هفته و یا دو هفته یک بار احتلام صورت گیرد، طبیعی و عادی است . محتلم شدن در هر روز یا دو روز یک بار غیر عادی است. در این صورت لازم است برای درمان به متخصص اعصاب و روان و روانشناس بالینی مراجعه شود.
هر وقت كيسه هاي مني به حد كافي پر شوند ،خود به خود احتلام ايجاد مي شود. جای هیچ گونه نگرانی نیست.
گاهی بي اطلاعي جوان از مسائل حساس دوران جوانی و بلوغ، موجب اختلال رواني و تزلزل در شخصيّتش مي گردد و در نهايت آينده اي مبهم و تاريك در انتظارش خواهد بود. جوان بايد در اين دوران حساس و بحراني ، قدر جواني اش را بداند . افكار خود را مشغول كنجكاوي ناآگاهانه و انحراف آميز درباره مسايل جنسي ننمايد، زيرا جستجوي بيش از حد در اين باره زمينه وسوسه هاي شيطاني را در وجود وي فراهم مي آورد . ادامه تحصيل و زندگي طبيعي او را با دشواري و سرگرداني رو به رو مي سازد . در نتيجه ، استعدادهاي سرشار و نيروي شاداب جواني از دست مي رود.
دوست عزيز!
برخورد شما با پديده جنسي بايد بسيار عاقلانه و همراه با احتياط باشد. از تحريك دستگاه تناسلي اجتناب كنيد. بلكه بايد از دستكاري و بازي اعضاي تناسلي به شدت پرهيز كنيد . خود را به تحصيل و كارهاي مختلف مشغول سازيد. آلت تناسلي براي بقاي نسل و لذت حلال است. فقط با ازدواج امكان بهره برداري از آن ميسّر مي شود . چون فعلاً شرایط ازدواج براي شما مهیا نیست، بايد از افكار و تخيلات تحريك آميز و گفت و گو درباره مسائل جنسي و بازي غير متعارف با دوستان پرهيز كنيد تا هر چه ديرتر غريزه شهوت بيدار شود و براي شما مزاحمت ايجاد نكند.
احتلام و جنب شدن در خواب علل مختلفی دارد از جمله؛
1. نداشتن همسر و تجرد.
انسان معمولاً بعد از اختيار كردن همسر، به ندرت در خواب جنب مى شود.
2. تغذيه. استفاده از غذاهاى مقوى ، چرب و شيرين خصوصاً هنگام شب نيز از عوامل مستعدّ براى جنابت در وقت خواب است. مصرف برخي غذاها مانند انواع گوشت ها، مواد لبني (كره ، پنير، دوغ و ماست )، شيريني (خرما، انجير،انگور و...) ادويه و گياهان (فلفل ، دارچين ، زنجفيل ، زردچوبه ، مارچوبه ، ترنجبين و...) در زياد شدن شهوت و جنب شدن تاثير دارند. اما اين نبايد باعث شود كه مصرف آن ها را كلا ترك كنيد ، بايد كم تر مصرف كنيد .
3. فكر.
بسيارى از جوان هاى مجرد، دلمشغولى هاى خاصی نسبت به خود دارند . هنگام شب و وقت استراحت به تفكر و تخيل در مورد جاذبه هاى جنسى مى پردازند . اين عامل اثر خود را خواهد كرد.شخص در خواب، محتلم و جنب مى شود.
4. ديدن صحنه هاي تحريك كننده در روز يا گفتگو درباره مسايل جنسي در كنار دوستان ، موجب خواب ديدن در شب و جنب شدن مي شود.
به هر حال جوان بايد از ابتداى بلوغ، غريزه جنسى را به كنترل در آورد تا از انحراف مصون بماند. نداشتن وسیله مناسب برای ارضای غریزه جنسی و فراهم نبودن شرایط ازدواج در هیچ صورت مجوز برای خودارضایی نمی گردد، چرا که خودارضایی گذشته از حرام بودنش در شرع مقدس اسلام، آسیب ها و عوارض خطرناک و ناخوشایندی دارد برای جسم و روح انسان که غالباً گریبانگیر مبتلایان به این عمل زشت می گردد.
برای آشنایی با عوارض و آسیب های خودارضایی و نیز برای مشاهده راهکارهای درمان خودارضایی و میل به آن، می توانید به سایت پاسخگو و دیگر سایت های مرتبط مراجعه کنید.
اضطراب نقش مؤثري در تشديد قواي جنسي دارد. در توليد نياز جنسي کاذب سهم به سزايي دارد. ارضاي جنسي تا حدودي براي کاهش اضطراب مفيد است. اگر ارضاي جنسي از طريق حرام (مانند خود ارضایی) صورت گيرد، با اين که به صورت موقت از اضطراب مي‌کاهد، ولي پس از مدت کوتاهي به خاطر تشديد احساس گناه سطح اضطراب را دو چندان مي‌کند. با اين وصف اضطراب هم علت و هم معلول خود ارضایی محسوب مي‌گردد.
همان طور که اضطراب در گرايش به خودارضايي مؤثر است، کاهش اضطراب از طريق ورزش های سنگين و منظم، تنفس عميق 25 تا 30 بار در روز، تن‌آرامي (ريلکسيشن) و داروهاي گياهي و شيميايي سهم به سزايي در کاهش ميل جنسی دارد.
منی در بدن انسان نقش حیاتی دارد .به همین خاطر نباید آن را به راحتی هدر داد. در بدن انسان، مقداری از منی جذب خون می شود . در ساختن سلول های مغزی و استخوانی و دیگر لوازم بدن کمک بسیار خوبی می کند. اکنون اگر کسی در اثر تحریک جنسی و خودارضایی زیاد در دوران جوانی مقدار زیادی از منی خود را هدر دهد، نتیجه آن
می شود که مغز و اعصاب- به ویژه اعصاب چشم و شنوایی انسان- از آن مقدار منی که در نیرو بخشیدن به مغز و اعصاب لازم است ،بی بهره و محروم می ماند . انسان را از نظر قوای مغزی و عصبی ناتوان می سازد. در نتیجه چنین فردی از نظر ضریب هوشی و کنترل اعصاب و بینایی چشم و محکمی مهره های کمر دچار ناتوانی و ضعف می شود.
از سوی دیگر مقداری از منی صرف رشد خود بیضه ها می شود، ولی جوانی که عادت به خودارضایی پیدا می کند، با هدر دادن منی ، جلوی رشد طبیعی و لازم بیضه های خود را می گیرد . با این کار، باعث می شود که بیضه هایش رشد لازم را نکنند و کوچک بمانند. بیضه هایی هم که از اندازه لازم کوچک تر باشند ،روشن است که نمی توانند به اندازه کافی منی بسازند. در نتیجه جوان مبتلا به خودارضایی با بیضه های کوچک و منی ناکافی، هم به مغز و استخوان و اعصاب خود زیان می رساند ؛ هم اگر ازدواج کند ،نخواهد توانست از نظر لذت جنسی همسر خود را خشنود سازد و یا صاحب فرزند گردد.
به هر حال دست آفرینش و خداى متعال كه به حكمت بالغه اش غريزه جنسی را در نهاد انسان گذارده، تا نسل انسان باقى بماند، به خاطر وجود غريزه نيرومند است كه انسان ها گرايش به جنس مخالف مي يابند . با همة مشكلاتي كه وجود دارد يا تصور مي شود، به ازدواج روي مي آورند . حاضرند بسياري از سختي ها و مشكلات را به خاطر آن تحمّل كنند يا برخود هموار نمايند . از بسياري از خواسته هاي خود يا خودخواهي ها بكاهند. خداوند از روى رحمت و هدايت خود راه هاى آسان و معقول كنترل و ارضای آن را پيش پاى او قرار داده است . نسبت به بيراهه ها و انحراف از مسير درست نيز، هشدارهاى لازم را به انسان داده است. راه هايى كه بايد با شناخت و عمل به آن ها، سلامت جسم و جان خويش را پاس بداريم و از خطر و پى آمد كارهايى همچون انحرافات جنسی برهانيم.
موفق باشید.