باسلام می خواستم بدانم زنی که با همسر خود نزدیکی کرده است و پیشگیری هم ننموده است آیا بایستی غسل جنابت نماید یا نیازی نیست

در صورتي که دخول (داخل شدن آلت مرد به مقدار ختنه گاه يا بيش تر در آلت زن) صورت گرفته باشد، زن و مرد جنب مي شوند . بايد غسل کنند . همچنين در صورتي که دخول صورت نگيرد، ولي زن به اوج لذت و شهوت برسد و مني از او خارج شود، جنب مي شود و بايد غسل کند.(1)
پي نوشت :
1. آيت الله مکارم ، توضيح المسائل ، م 360 و 361.