سلام همسرمن به خاطرکارش چندماه به چندماه خونه نیست ازهم دوریم بعضی مواقع تلفنی وباحرف همدیگه روارضامیکنیم میخواستم بدونم ازنظرشرع گناهه؟مثل خودارضاییه حکمش؟ یاچون همسرمه اشکالی نداره؟ باتشکر یاعلی

پرسش: همسر من به خاطر کارش چند ماه به چند ماه خونه نيست. از هم دوريم . بعضي مواقع تلفني و با حرف همديگه رو ارضا مي کنيم . از نظر شرع گناهه؟مثل خودارضاييه حکمش يا چون همسرمه اشکالي نداره؟
پاسخ: با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
صحبت کردن در مسائل جنسی با شوهر و ارضا شدن از طریق صحبت های تلفنی در صورتی که با دست خود کاری نکنند که ارضا شوند اشکال ندارد. اما اگر در ضمن صحبت های جنسی با همسر، با دست ، خود را تحریک کنند تا ارضا شوند، استمنا و حرام می باشد.(1)
پی نوشت:
1. سؤال از دفتر آیت الله فاضل لنکرانی.