پرداخت نفقه درر دوران عقد که دختر در خانه پدر به سر میبرد و با شوهرش هم نزدیکی دارد واجب است؟

دختري که عقد بسته و هنوز در خانه پدر است، اگر در زناشويي از شوهرش تمکين مي‌کند، حق نفقه دارد و مي‌تواند مطالبه کند، اما اگر مانع از طرف او باشد يا در زناشويي تمکين نمي‌کند و از رفتن به خانه شوهر عذر مي‌آورد، حق نفقه ندارد.(1)
وجوب نفقه داير مدار تمکين و اطاعت زن از شوهر در اموري است که بايد اطاعت کند. مانند اطاعت کامل در زناشويي،و رضايت شوهر در خروج از منزل.(2)
پي‌نوشت‌ها:
1. آيت الله وحيد ،توضیح المسایل، م 2421 و 2422.
2 . همان .