پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مرکز.
وطي(آميزش ) در دبر (عقب) زن به فتواي برخي از مراجع حرام است(1) . به فتواي بعضي كراهت شديد دارد.(2)
برخي فرموده اند: اگر زن راضي نباشد، حرام است. اگر راضي باشد، كراهت شديد دارد.(3)
بنا بر فتواي آيت الله خامنه اي اين عمل کراهت شديد دارد . احتياط در ترک آن است مخصوصا اگر زن راضي نباشد . در صورتي که موجب اذيت او شود ،حرام است .(4)
بنابر فتواي آيت الله تبريزي آميزش با همسر از عقب ، بنابر احتياط واجب جائز نيست.(5)
به هر حال چه اين عمل جايز باشد و چه نباشد ، اين کار عملي غير طبيعي است . چه بسا ممکن است تکرار آن مشکلاتي را در سيستم گوارش و دفع مدفوع براي زن به وجود آورد .

پي نوشت ها :
1. آيات عظام: خويي،‌اراكي و سيستاني؛ توضيح المسائل مراجع، مسئلة 450 و ذيل آن.
2. امام خميني ، همان .
3. همان، آيت الله فاضل.
4. آيت الله خامنه اي ، پاسخ سوال هاي مورد ابتلا س 65 .
5. آيت الله تبريزي، استفتائات جديد، س 1463.