با سلام .اگر در حین نزدیکی زن حیض شود و مرد متوجه شود ولی عمل نزدیکی ادامه یابد چه حکمی دارد.متذکر میشوم در حین نزدیکی زن حیض شده و قبل از شروع حیض نبوده

نزديکي (دخول) با زن در حال حيض حرام مي باشد .در صورتي که در زمان نزديکي زن حايض شود ،واجب است که از ادامه کار خود داري کنند و گرنه گناهکارند .واجب است توبه کنند.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت :
1. امام خميني ، تحرير الوسيله ،ج1 ، ص 53