با سلام

زن داداشم با شلوار و بدون روسری در خانه ما می گردد آیا من می توانم او را در این وضع ببینم؟

برادر شوهر نسبت به زن برادر محرم نيست. زن برادر نيز مثل ساير زنان نا محرم، به برادر شوهر نامحرم است . برادر شوهر جزء محارم زن حساب نمي شوند . تنها پدر و پدر بزرگ شوهر بر زن محرم مي باشند (1). نگاه کردن شما به مو و بدن زن برادر شما حرام مي باشد . بر زن برادر شما نيز واجب است که در منزل شما و در جايي که هستيد ،خود را بپوشاند .لازم است تمام احکام بين دو نامحرم را رعايت کنيد.(2)

پي نوشت ها:
1. توضيح المسائل، مراجع، ج1 ، مسأله 2389.
2.همان، مسأله 2433.