در ماه مبارک بخصوص شبهای قدر حکم نزدیکی چیست ؟ و یا بطور کلی در چه شبهایی از سال نزدیکی کردن مشکل شرعی دارد ؟

نزديکي در شب هاي قدر به خودي خود اشکال ندارد. اما در صورتي که انسان مجبور نباشد، بهتر است به جاي اين کار عبادت و اعمال شب قدر را انجام دهد.
نزديکي در هيچ يک از شبهاي سال اشکال ندارد. ولي کسي که در شب ماه رمضان نزديکي کند. بايد تا قبل ازاذان صبح غسل کند و اگر عمداغسل نکند. يا اگر وظيفه اش تيمم بدل از غسل است تيمم نکند روزه اش باطل مي شود و قضا و کفاره دارد. ،