سلام. من می خواستم بپرسم که اگر در مجامع خانوادگی شرکت کنم و در آن جمع در رابطه با مقام عظمای ولایت حرف های ناشایست یا دروغ پراکنی انجام شود و من نیز قادر به جلوگیری از این موضوع نباشم وظیفه من در این مورد چیست؟ آیا حضور من در آن مکان و شرکت در این جمع ها جایز است؟ با تشکر از وقتی که صرف می کنید...

پاسخ:
وظيفه شما امر به معروف و نهي از منکر مي باشد. در صورتي که مي دانيد نهي از منکر شما تأثيري در آن ها ندارد، امر و نهي بر شما واجب نيست.
اگر مي دانيد که ترک جلسه موجب خودداري آن ها از گناه مي شود، به عنوان امر به معروف و نهي از منکر بايد جلسه را ترک کنيد.(1)

پي نوشت:
1 .آيه الله خامنه اي، استفتائات، س1057 و س 1058.