ایا امکان پرداخت خمس قبل از رسیدن سال خمسی وجود دارد؟مرجع ایت ا... مکارم و ایت ا.... زنجانی

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
انسان مى‏تواند در وسط سال هر وقت منفعتى به دستش آمد ،خمس آن را بدهد، مى‏تواند آن را تا آخر سال خمسي تأخير بيندازد.(1)
پي نوشت :
1. آيه الله شبيري ، توضيح المسائل ، م1775 .
آيه الله مکارم ، توضيح المسائل ، م1487 .