سلام.ترشحاتی که هنگام بوسیدن یا لمس کردن بدن زن از او خارج می شوداگر بدون سستی بدن باشد حکم منی را دارد؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در فرض سوال مايعي که از شما خارج مي شود ،پاک است و احتياج به غسل ندارد . فقط دختران و زنان اگر در اوج شهوت جنسي قرار بگيرند و احساس ارضا کنند و مايعي از آنان خارج بشود ،مني و نجس خواهد بود و بايد غسل جنابت انجام دهند . در مواردي که به اين حد نرسد و يا شک دارند که به اين حد رسيده ، غسل واجب نيست و لباس و بدن پاک است . (1)
پي نوشت:
1 . سوال از دفتر رهبري .