لام خسته نباشید اگر بعد ازتمام شدن هفت روز از عادت ماهانه روز هشتم لکه ای قهوه ای ببیند حکم روزه ونماز آن چیست؟ اضطرراری ممنون

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در صورتي که روز هشتم خون ببيند گرچه به صورت لکه باشد، حايض مي باشد . در اين صورت نماز واجب نيست و روزه هم صحيح نيست . روزه رابايد بعد از ماه رمضان قضا کند. (1)
پي نوشت :
1 .آيه الله سيستاني ، توضيح المسائل ، م483.