سلام.در مورد خمس سالانه برای شخصی که کارمند ساده است وحقوقش ماهیانه 240 تومان است و140 بدهکاری ماهانه است در کل 100 برای خرجی خانه می ماند آیا خمسی تعلق می گیرد؟چقدر؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
معمولا بر چنين شخصي خمس تعلق نمي گيرد اما اگر سر سال خمسي(روزي که اولين حقوق را دريافت کرده، سال بعد همان روز سال خمسي او است)پولي يا مواد خوراکي اضافه داشته باشد، خمس يعني يک پنجمش را بايد بدهد .(1)
پي نوشت :
1. آيه الله مکارم ، توضيح المسائل ، م1475 .