ایا می توان باغسل قبل اذان نماز بعدازاذان را خواند

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
با غسل قبل از اذان، مي توانيد بعد از اذان نماز بخوانيد . تا زماني که يکي از مبطلات وضو پيدا نشود ،هرکاري که نياز به و ضو داشته باشد، با غسل جنابت پيش از اذان ، مي توانيد بعد از اذان هم آن را انجام دهيد.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله سيستاني،توضيح المسائل، مسأله 389 و 321.