با سلام چند بار پيش آمد كه جهت روزه گرفتن نياز به غسل جنابت داشتم و بعد از خوردن سحري اقدام به اينكار نمودم اما در حين غسل وقت گذشت و اذان صبح شد . تكليف روزه من چيست؟ آيا روزه من صحيح بوده يا باسد آنرا قضا كنم ؟

پاسخ:
در مورد پرسش اگر فکر مي کرديد که براي غسل کردن وقت داريد و به جهتي در بين غسل وقت اذان فرارسيد ،روزه صحيح است (1 ) .اگر چنين نبوده، روزه باطل است .
پي نوشت:
1 . آيت الله مکارم ،توضيح المسائل ، مسئله 1371