ایا نواختن موسیقی (ویلن)حرام است؟ در صورتی که مانع انجام تکالیف دینی نشود و در مجالس لهو و لعب نواخته نشود(فقط صرف یادگیری و نواختن در منزل).آیا نگهداری آلات موسیقی در خانه حرام است؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز .
1-ويلن از آلات مشترک است . اگر در موسيقي لهوي استفاده شود، حرام است . اگر درموسيقي مجاز يعني غير لهوي استفاده شود، اشکال ندارد.
آيت الله سيستاني درمورد موسيقي فرموده اند: هر موسيقى كه مناسب مجالس لهو و عياشى است ،حرام است ، اما موسيقى هاى آرام و مارش هاى جنگى و موسيقي هائى كه معمولا در فيلم ها پخش مى شود و امثال آن اشكال ندارد .(1)
2- تنها خريد و فروش و نگهداري آلات لهوي و موسيقي حرام ، حرام مي باشد.
پي نوشت:
1. سوال 16 از سوال و جواب هاي سايت آيت الله سيستاني در مورد موسيقي.