آیا خود ارضایی برای دختران که میخواهند به گناه نیفتند و آرامش یابند هم گناه است؟ آخه جدیدا شنیدم که میگن برای دختران حرام نیست و مکروه و مباحه. چون معنی استمنا خروج مایع منی از آقایون است و برای دخترانی که شریک جنسی ندارند برای رسیدن به آرامش درون وگناه نکردن مفیده.

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مركز.
خود ارضايي حرام و گناه کبيره است. و براي دختران هم حرام است وضررهاي جسمي وروحي زياد دارد. وهرگز موجب آرامش نمي باشد. آرامش در تقوا و پاکي و ياد خدا است نه در گناه . قرآن در آيه 28 سوره رعد مي فرمايد: الا بذکر الله تطمئن القلوب؛آگاه باشيد با ياد خدا قلب ها آرامش مي يابند.
البته هر ترشحي در دختران خود ارضايي حساب نمي شود و موجب غسل هم نمي گردد بلکه اگر مايعي از زن در حال اوج لذت جنسي خارج شود جنب مي شود و بايد غسل جنابت کند. توضيح:
اگر زن بر اثر تحريک هاي جنسي به قدري تحريک شود که به اوج لذت و شهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود جنب مي شود.و اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود و يا به اوج لذت برسد ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه جنب نمي شود و غسل لازم نيست. به ديگر سخن زن اگر يقين به خارج شدن مني پيدا کند جنب مي شود و اگر يقين پيدا نکند جنب نمي شود. بنابراين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد و در آن حال رطوبتي از او خارج مي شود چون به اوج شهوت نرسيده جنب نمي شود و رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمي کند.(1)
اوج لذت و شهوت به حالتي گفته مي شود. که در آن حال معمولا انسان از خود بي خود مي شود و لذت زيادي مي برد و مني بيرون مي ريزد. و بعد از تمام شدن آن حال انسان احساس تخليه شدن و ارضامي کند و حالت شهوتش تمام مي شود و بدنش سست مي شود و حالت تحريک آميزي که قبل از تخليه شدن داشت ديگر آن حالت را ندارد. مثل اين که انسان گرسنه دلش غذا مي خواهد ولي وقتي غذا خورد و سير شد ديگر ميل به غذا ندارد.

1.آيت الله خامنه اي استفتاآت سوال 171؛