کار رسمی ندارم اما گهگاهی اگر در قبال کاری مزدی گرفتم ایا ان روز سال خمسی من است؟

پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
کسي که شغلش کاسبي نيست، اگر اتفاقا منفعتي ببرد، بعد از آن که يک سال از موقعي که فايده برده بگذرد، بايد خمس مقداري را که از خرج سالش زياد آمده بدهد.( 1 ) آغاز سال خمسي را اولين مزدي که دريافت کرديد، قرار دهيد .پس از يک سال اگر چيزي افزون بر هزينه بود ،متعلق خمس است و بايد پرداخت شود .

پي نوشت :
1 . آيت الله وحيد خراساني، توضيح‏المسائل، ص 499 م 1773.