آخه چطور می توان صورت را اصلاح کرد ولی آنرا از نامحرم پوشاند،مگر اینکه با پارچه ای کل صورت را پوشاند که در اینصورت امکان برقراری ارتباط با دیگران مشکل می شود؟

پرسش: فلسفه ‌عدم اصلاح صورت براي يک دختر مجرد شرح آخه چطور مي توان صورت را اصلاح کرد ولي آنرا از نامحرم پوشاند،مگر اينکه با پارچه اي کل صورت را پوشاند که در اينصورت امکان برقراري ارتباط با ديگران مشکل مي شود؟

پاسخ:
با عرض سلام و تشکر از ارتباطتان با اين مرکز
در مورد برداشتن ابرو توسط دختران بايد توجه کنيد که از نظر شرعي برداشتن ابرو اشکالي ندارد و هيچ فرقي بين زنان و دختران وجود ندارد . اما اگر از نظر عرفي زينت محسوب مي شود بايد از نامحرم پوشانده شود. (زن باشد يا دختر) البته برخي از مراجع آن را زينت نمي دانند ، چون در عرف مردم زينت محسوب نمي شود. در عين حال با توجه به عرف جامعه ما خوب نيست که دختر قبل از ازدواج ابروي خود را بردارد. البته عرف در زمان هاي مختلف مي تواند تغيير کند .