با سلام شخصی دارای دو حساب بانکی است. با فرارسیدن سال خمسی به حساب 1 خمس تعلّق گرفته است، آیا می توان خمس آن را از حساب 2 پرداخت کرد یا پول خمس هر حساب بانکی باید از همان حساب پرداخت شود؟ متشکرم

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز :
شخصي که داراي دو حساب بانکي مي باشد اگر با فرارسيدن سال خمسي به حساب شماره ( 1 ) خمس تعلق گرفته باشد، مي تواند خمس شماره ( 1 ) را از حساب شماره يک ( 1 ) پرداخت کند و هم مي تواند از حساب شماره ( 2 ) پرداخت کند. مثلا شماره يک پانصد هزار تومان متعلق خمس است از اين پانصد هزار تومان اگر صد هزار تومان را به عنوان خمس بدهد کافي است و اگر بخواهد از صندوق شماره ( 2 ) بدهد که خمس آن داده نشده باشد بايد صد و بيست و پنج هزار تومان به عنوان خمس شماره ( 1 ) پرداخت کند. ( 1 )
پي نوشت :
1 . آيت الله خامنه اي ، استفتائات ، ص 205 ، س 964 .