کارشناسان مرکز ملّی پاسخگویی در سه گروه در سیزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت اصفهان شرکت داشته و به سؤالات مراجعین پاسخ دادند.

به گزارش روابط عمومی دفترتبلیغات اسلامی اصفهان حجت الاسلام و المسلمین محمد علیجانی رئیس نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سئوالات دینی در اصفهان با اعلام این خبر اظهار داشت: تعداد شش نفر از کارشناسان این مرکز در چهارگرایش «قرآن و حدیث»،  «کلام و اعتقادات» ،  «فقه و احکام» و «اخلاق و تربیت» در زمان برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت از 17 تا 22خرداد به مدت شش روز در غرفه گروه های تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان حضور پیدا کردند و به سؤالات مراجعین پاسخ دادند.

وی در ادامه افزودند: کارشناسان از ساعت 17 تا پایان زمان نمایشگاه ساعت 23 جمعاً به مدت سی و شش ساعت در غرفه پاسخگویی حضور داشته و به مراجعان و پرسشگران محترم پاسخگو بودند.