با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین مسعود حکیمیان در اصفهان برگزار شد.
اولین نشست تخصصی کارشناسان پاسخگویی قرآن و حدیث با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین مسعود حکیمیان کارشناس مسئول گروه قرآن و حدیث مرکز ملّی پاسخگویی قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفترتبلیغات اسلامی اصفهان حجت‌الاسلام‌والمسلمین مسعود حکیمیان کارشناس مسئول گروه قرآن و حدیث مرکز ملّی پاسخگویی قم در اولین نشست گروه قرآن و حدیث اظهار داشت:

امروزه بیش از 100 شبکه ماهواره معاند و بیش از 300 شبکه تلوزیونی معارض و بیش از 10 هزار سایت فعالیت های تخریبی علیه شیعیان را در دستور کار خود دارند.

ایشان افزودند: قرآن و حدیث اهل بیت علیهم السلام چون مادر مباحث فقهی، کلامی، اخلاقی، عرفانی و . . . هستند هدف پیکان شبهات جدید بیشتر متوجه این عرصه است.

در ادامه بیان کردند: روزانه در مرکز ملّی پاسخگویی 17000 تماس داریم که تنها 7000 تماس را موفق به پاسخگویی می شویم. و در این فضا پرسش های پرتکرار قابلیت رصد آماری دارد.

ایشان اظهار کردند:

آشنایی کامل با نرم افزار های علوم اسلامی به ویژه نرم افزارهای مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی «نور» از ضروریات پاسخگویی به شبهات است. همچنین ایشان آشنایی کامل کارشناسان را با مباحث رجالی احادیث بسیار ضروری برشمردند.

ایشان افزودند: کارگاه های نمونه گزارش «case report» در راستای استاندارد سازی پاسخ ها و افزایش مهارت پاسخگویی تأثیر به سزایی در پاسخگویی مطلوب دارد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حکیمیان در  پایان از فعالیت های رئیس نمایندگی مرکز ملّی اصفهان جناب حجت الاسلام و المسلمین علیجانی و کارشناسان محترم پاسخگویی در نمایندگی اصفهان تشکر کردند.