حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا مقبره رأس الحسین (ع) در مصر صحت دارد؟
بقاع نماد و نشانه اهلبیت و امام حسین (ع) است و هر جا منتسب به ائمه اهلبیت (ع) باشد محترم است چون آنجا ائمه (ع) یاد می شود و توجّه جلب می شود. چند جا به عنوان محل دفن سر مطهر امام حسین (ع) مطرح هست یکی از آنها مقبره رأس الحسین (ع) در شهر قاهره مصر است، اما اعتبار تاریخی ندارد. چون بین علماء شیعه و اهل سنت مشهور است که نهایتا سر مبارک حضرت (ع) به بدنش ملحق شده است.
قضیه مقبره رأس الحسین (ع) از این قرار است که خلفاء فاطمی که شیعه اسماعیلی بودند برای جلب توجه مردم و کسب مشروعیت خودشان گفتند؛ کسی خواب دیده است که سر امام حسین (ع) در عسقلان ( که الان جزء فلسطین اشغالی است) دفن شده است، بعضی از آنها ادعا کردند که با تشریفات و تجلیل و کاروان این سر را از عسقلان حمل کرده ایم و در این محل دفن کرده ایم. بعد زیارتگاهی مشهور به همین نام برای آن بنا شده است و مردم برای زیارت به آنجا می روند و در کنار آن بارگاه مسجدی احداث کرده اند.