حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در مورد فرقه «نُصیری» توضیح بفرمایید.
این فرقیه توسط محمد بن نُصیر که از غلات بود، پایه گذاری شد، پیروان آن عمدتا در ترکیه (با جمعیت 25 میلیونی) و سوریه ساکن هستند. چون از قدیم در کوهستانها و دور از شهرها زندگی می کردند، اطلاعات زیادی در مورد آنها نداریم. اینها به شیعیان آموزش و پرورش دینی ندیده معروف است و به شدت حب علی (ع) و اهلبیت (ع) را دارند، امروزه به جهت داشتن حب علی (ع)، به نام علوی شناخته می شوند.
آیت الله سیدحسن شیرازی ، در دوران جنگ تحمیلی در بیروت لبنان ترور و شهید شد، در جزوه ای بعضی از اعتقادات و اصول و فروعشان را که به امضاء بزرگان آنها( اعم از امام جماعت و استادان دانشگاه) رسانده بود، نوشته است، ولی در میان عوامشان از عمل به آن عقاید کمتر سراغ داریم. از ایشان شنیده ام که فرموده بودند: اینها شیعه هستند، اگر اینها را حفظ نکنیم دیگران شکارشان می کنند.