حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

جریان مسموم شدن و رحلت رسول خدا( ص) را توضیح بفرمایید.
ابن هشام و عده ای از مورخان، مسمومیت رسول خدا( ص) توسط زن یهودی را نقل کرده است، و ظاهر قضیه ی نشان می دهد که آن زن به صورت ناشناس گوشت را هدیه آورد، و حضرت ( ص) وقتی متوجه شد، میل نکرد، و بشر بن براء بن عازب وقتی میل کرد و مسموم شد، و فورا فوت کرد، حضرت ( ص) از وی استنتاق کرد، آنوقت زن خودش را معرفی کرد، و گفت من خواهر سلام بن مکیَم هستم که به دست شما کشته شده است، نیت من این بود که: اگر شما یک سلطان هستید، از آن می خورید و مسموم می شوید، ومن انتقام بستگانم را می گیرم، و اگر پیامبر خدا هستید، متوجه می شوید.
دیگر اینکه رسول خدا( ص) و ائمه به ظواهر عمل می کردند، و در سیره ابن هشام هم در مورد علم غیب حضرت می نویسد که حضرت همین که گوشت را در دهان گذاشت، فرمود: این گوشت به من می گوید که مرا نخور و من مسموم هستم، ولی به همین مقدار هم سم بر گلوی حضرت اثر کرد.