حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا رفتن حضرت امیرالمومنین علی(ع) با حضرت فاطمه(س) به درب خانه انصار بعد از سقیفه، صحت دارد؟
انصار مشتمل به دو قبیله ی اوس و خزرج، از قبایل یمنی بودند، و 200 سال قبل از هجرت در یثرب ساکن شده بودند، و تا ظهور اسلام بت پرست بودند، بعدها مسلمان شدند، و رقابت قبیله ای و احساس منفی با رسول خدا( ص) و مهاجران و حضرت علی (ع) نداشتند، و عمدتا یاوران حضرت (ع) بعد از سقیفه، از انصار بودند. در حالیکه بزرگان مهاجران از قریش و سایر تیره ها، با حضرت (ع) احساس رقابت داشتند، حتی برخی از سران مهاجران خودشان را هم سطح علی (ع) می دانستند، لذا به نوع مهاجران در یاری حضرت (ع) برای احقاق حقش، امیدی نبود. لذا بعد از سقیفه حضرت (ع) با حضرت فاطمه (س) بارها به درب خانه ی انصار و بعضی از مهاجرین می رفتند، و با آنها بحث می کرد و دلایل اولویت خودشان را بیان می کردند، و کاری که در سقیفه انجام شده را نامشروع می دانستند، آنها دلایل حضرت را می پذیرفتند، ولی عذر می آوردند که دیگر دیر شده است، و بیعتی هست که صورت گرفته است.