حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

با توجه به اینکه امام رضا (ع) 30 سال بزرگتر از مأمون بوده است، آیا ازدواج حضرت (ع) با دختر مأمون صحت دارد؟
در زمان قدیم هم سن بودن در ازدواج مهم نبوده است. امروزه هم در بعضی از کشورهای اروپایی و آمریکایی هم سنی مطرح نیست. البته طبیعی است که در ازدواج هم سن باشند، ولی این طور نیست که منع حقوقی یا قانونی داشته باشد، و این مسئله در ازدواج رسول خدا( ص) با عایشه بر اساس آن نقلی که سن ایشان را نه ساله اعلام می کنند، اتفاق افتاده است، البته تحقیقات اخیر نشان می دهد که سن ایشان بالا بوده است. شخصیت‌‌های مهمی دیگری هم از میان خلفاء و دیگران داریم که با اختلاف سنی ازدواج کرده است.