حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

سید جمال الدین اسدآبادی چه ملیتی دارد؟
سید جمال الدین اسدآبادی، شخصیت روحانی بیدارگر اقالیم قبله( به گفته ی محمد رضا حکیمی)، هست که مسافرتهای مختلفی برای بیداری امت‌‌های اسلامی به  مناطق مختلف از جمله، مصر و پاریس نمود، و نشریه ی عروه الوثقی را منتشر کرد.
ایشان برای اینکه منتسب به جای خاصی نباشد، و بتواند آزادانه فعالیت کند، هر جایی خودش را با ملیت خاصی معرفی کرده است. بعضی تصور کرده است که ایشان از اسعد آباد افغانستان هست، که این درست نیست. با تحقیقاتی که آقای خسروشاهی در مورد کتابهای مرتبط با ایشان انجام داده است، ثابت شده است که ایشان ایرانی و از اسدآباد همدان و خواهر زاده شان به نام صفات الله جمالی زنده بوده و قبور اجداد و اقوامشان در قبرستان قدیمی همدان باقی هست.