حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در مورد شهربانو مادر امام سجاد (ع) توضیح بفرمایید.‌‌
مدفون بودن شهربانو مادر امام سجاد (ع) در اطراف شهری ری، صحت ندارد. مقبره موجود از یکی از زنان قدیمی همان منطقه است. و اصل دختر یزدگرد بودن ایشان هم محل بحث است. کسانی که معتقدند‌‌ ایشان دختر یزدگرد است، می گویند؛ ایشان در روزهای نفاس زایمان از دنیا رفت، و حضرت (ع) توسط خاله اش بزرگ شد، و آمدن ایشان به کربلا صحت ندارد.
کتاب« خدمات متقابل اسلام و ایران» از شهید مطهری و کتاب« اسلام و ایران» از داوود الهامی، و «دیپاچه بر رهبری» تالیف دکتر ناصرالدین صاحب الزمانی،‌‌ در این زمینه توضیح داده است.