حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا یهودیان از بعثت پیامبر اسلام (ص) آگاهی داشتند؟
یهودیان و مسیحیان آن زمان پیامبر اسلام را می شناختند، همان طوریکه فرزندانشان را می شناسند، چون بشارتهای پیامبر را در تورات و انجیل خوانده بودند. قرآن کریم می فرماید:‌‌ یعرفون کما یعرفون ابنائهم .
یهودیان مدینه در اختلافاتشان با اوس و خزرج بت پرست، آنها‌‌ را‌‌ تهدید به مبعوث شدن پیامبر آخر الزمان می کردند و می گفتند؛ ما به او ایمان می آوریم و شما را مثل قوم عاد و ثمود نابود می کنیم. این تهدید به عنوان یک پیشگویی برای آنها مسلم شده بودند و لذا در ایمان آوردن پیش قدم شدند. اما یهودیان در ایمان به پیامبر (ص) حرفشان را عوض کردند وگفتند که پیامبر موعود ما از نسل اسحاق هست، در حالیکه این پیامبر از نسل اسماعیل هست، لذا عده ی زیادشان مسلمان نشدند.