حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا پیامبر (ص) غیر از حضرت فاطمه (س) فرزندان دیگری داشته اند؟
بنا بر مشهور‌‌ حضرت رسول (ص) و حضرت خدیجه (س)، غیر از حضرت زهرا (س) دخترانی به نامهای؛ زینب، ام کلثوم و‌‌ رقیه داشتند، که تا بعد از بعثت زنده بودند. و همچنین پسری به نام قاسم داشته است، که کنیه حضرت از این جهت به ابوالقاسم مشهور بوده است. و پسری دیگری به نام عبدالله داشته است که به لقب «طیب» و « طاهر » مشهوره بوده است، ولی بعضی می گویند که طیب و طاهر پسران دیگر حضرت (ص) بوده است. تنها پسری که از غیر حضرت خدیجه (س) داشتند،‌‌ «ابراهیم » بود که از مادری مصری به دنیا آمد و در 18 ماهگی از دنیا رفت.